Tilhikalliontie 101, 71570 Syvänniemi, FINLAND
+358 45 8896805 jukka.sormunen@fineict.fi

Koulutuskentän tuntemusta ja osaamista

20-vuoden kokemus opetuksen TVT kehitystyöstä kansallisesti ja kansainvälisesti.

Mobiilioppiminen

on tulevaisuutta

Joustavuutta

oppilaitoksen arkeen

Tulevaisuuden

ajantasaiset työvälineet

Koulutus

tulevaisuuden tarpeisiin

Koulutus ja mediapalvelut

iClass Finland Education Network Oy toimii laadukkaiden suomalaisten tuotteiden ja koulutuskäytössä hyviksi havaittujen palveluiden sertifioituna kouluttajana ja edustajana.

Mobie OnEdu

Mobie OnEdu on kou­lun koko­nais­val­tai­nen vies­tin­tä­jär­jes­tel­mä, joka toi­mii sa­mal­la uu­den­ai­kai­sen di­gi­taa­li­sen oppi­ma­te­ri­aa­lin jul­kai­su­a­lus­ta­na.

KurssiTV

KurssiTV (powered by UbiCast) on helppokäyttöinen videogalleria palvelu, joka tarjoaa FullHD RichMEdia palvelun opettajien ja opiskelijoiden käyttöön.

ActionTrack

ActionTrack pelialueita voi opettaja luoda erittäin helposti verkkopohjaisesti omalla työpisteellään verkkoselaimella suoraan Google-mapin päälle tai jopa omien karttapohjien päälle.

Pelituoli

Pelituoli mahdollistaa monenlaisten tabletpelien pelaamisen ergonomisella pelituolilla

Services

Verkostomainen yrittäjyys

iClass Finland Education Network Oy on yritys, joka tarjoaa pedagogisesti älykkäitä ja kustannustehokkaita opetusteknologian palveluja sekä niihin liittyvää koulutusta Suomessa ja ulkomailla. Yrityksemme tekee kehitystyötä opetusalalla merkittävien yhteistyökumppaneiden kanssa. Teemme suunnittelua, koulutusta ja konsultointia kouluhallinnossa oleviin verkkoympäristöihin.

First Image

Ubicast jälleenmyynti ja koulutus

Ubicast palvelukonsepti sisältää ammattimaisen täysin automaattisen luentotallennusjärjestelmän luentosaleihin ja konferenssikeskuksiin sekä monipuolisesti toimivan brändättävän videogalleriapalvelun.

Second Image

Mobie Tablet

Koulutan täysin uudenajan Mobie tablet-pc mallistoa, joka sisältää tarvittaessa myös OnEdu oppimisympäristön. Mobie tablet soveltuu myös sähköiseen ylioppilastutkintoon.

Ota yhteyttä. Pyydä esittely ja koulutustarjous!

Third Image

ActionTrack

Toimin lisensointuna TAZ Oy:n jälleenmyyjänä, kouluttajana ja ActionTrack palvelimen lisenssinhaltijana. Tuotan ActionTrack pelikenttiä oppilaitosten ja yritysten tarpeisiin. Palvelu soveltuu hyvin myös kyselyjen ja tutkimusten tekemiseen asiakkaan omalla päätelaitteella,

ilopäivät

Tervetuloa iLO-päiville Kuopioon.

Tervetuloa iLO-päiville Kuopioon. Olen mukana kertomassa omia virtuaalitodellisuuden tarinoita. http://ilopaivat2015.savonia.fi Nyt alkaa loppukiri! Vielä maanantai-iltana (elokuun loppuun) voit jättää pajakuvauksesi ja tulla iLO-päiville 29.-30.10.2015 120€ alennuksella! Myös myöhemminkin ehtii, mutta silloin saat ILON maksaa koko paketista, joka on todella sen rahan arvoinen. Pelkkä iltajuhla antaa luvan INNOstua buffeen, showtanssin, standup huumorin ja bändin tunnelmissa. Tunnelman on jakamassa kanssamme Suomen rehtorit eli luvassa on lähes 500 hengen kemut! iLO-päivät 2015 maailmanluokan keynote puhujat eivät jätä kylmäksi. Luovan oppimisen vallankumous evankelista professori Kristiina Kumpulainen Playful Learning Center, Helsingin yliopistosta avaa pelin torstaina. Perjantaina meidät lämmittää loppusuoralle enkelisijoittaja ja Kiinan suosituimman varhaskasvatuspelin Lola Panda luoja…

20150706_145713

Pelituoli tableteille


Pelimaailman uusin villitys on keinuva pelituoli, jonka avulla pelaaja voi ohjailla pelejä edessä näkyvällä tablet laitteen ruudulla. Pelien avulla voidaan samalla kehittää ja tukea keskivartalon syviä lihasryhmiä.


jukka-ja-ubicast 480x320

Ota yhteyttä


iClass Finland Education Network Oy on yritys, joka tarjoaa pedagogisesti älykkäitä ja kustannustehokkaita opetusteknologian palveluja sekä niihin liittyvää koulutusta Suomessa ja ulkomailla. Yrityksemme tekee kehitystyötä opetusalalla merkittävien yhteistyökumppaneiden kanssa. Teemme suunnittelua, koulutusta ja konsultointia kouluhallinnossa oleviin verkkoympäristöihin.


Seuraava sivu »