Yrityksemme ydinosaaminen

iClass® Finland Education Network Oy on yritys, joka tarjoaa pedagogisesti älykkäitä ja kustannustehokkaita opetusteknologian palveluja sekä niihin liittyvää koulutusta Suomessa ja ulkomailla. Yrityksemme tekee verkostomaisesti kehitystyötä opetusalalla merkittävien yhteistyökumppaneiden kanssa. Teemme suunnittelua, koulutusta ja konsultointia kouluhallinnossa oleviin verkkoympäristöihin. Olemme opetusteknologian tulkki oppilaitoksille. Yrityksen osaaminen perustuu 20 vuoden oppilaitoskokemukseen ja digitaalisen oppimistyökalujen kehittämiseen opetuksen tukipilarina.

Edustamme, jälleenmyymme ja tuomme maahan alan osaamista

Mobie OnEdu on koko­nais­val­tai­nen oppilaitoksen vies­tin­tä­jär­jes­tel­mä, joka toi­mii sa­mal­la uu­den­ai­kai­sen di­gi­taa­li­sen oppi­ma­te­ri­aa­lin jul­kai­su- ja ja­ke­lu­a­lus­ta­na. Jär­jes­tel­mä on ke­hi­tet­ty yh­des­sä oppilaitosten kans­sa ja se si­säl­tää kaik­ki verk­ko­vies­tin­näs­sä tar­vit­ta­vat toi­min­not yh­des­sä hel­pos­ti yllä­pi­det­tä­väs­sä ko­ko­nai­suu­des­sa. Koulun internetsivut, intranetit, ainekohtaiset www-sivut, blogit, sähköiset uutiskirjeet, tapahtuma-/lukuvuosikalenteri, vuorovaikutteiset oppimateriaalit ym. eli kaikki mitä tarvitset yhdessä ja samassa helppokäyttöisessä ja helposti päivitettävässä järjestelmässä.

Eurooppalainen UbiCast EasyCast Studio on täydellinen luentotallennusjärjestelmä isoille oppilaitoksille ja yrityksille. Mukana kulkeva MobileStudio on innovatiivinen vaihtoehto ratkaista web-videon streemaaminen ja tallentaminen erilaista tiloista ja tilanteista. Tiedotustilaisuudet, seminaariluennot ja tapahtumien streemaaminen ja tallentaminen HD tasoisena onnistuu kätevästi mukana kulkevalla MobileStudiolla. Teemme tapahtumien tallentamista myös tilaustyönä.

EasyCast Campus teknologia on skaalautuva yhdestä tilasta kokonaisiin yliopistojen campusratkaisuihin, jolloin automatisoinnilla luentotallenteiden keskitetty hallinta on helppoa. Jokaisen luentosalin tilaisuuden tallentaminen on etäkäynnistettävissä tai luennoitsijan itse käynnistettävissä. Luentotallenteiden RichMedia-jakelu on mahdollista HD tasoisena UbiCast palvelimen kautta globaalisti. Kansainväliset yhteistyökumppanit ovat Amazon ja Akamai. Kokeile palvelua maksutta osoitteessa http://iclass.ubicast.tv . Ota yhteyttä jukka.sormunen@fineict.fi

ActionTrack for Education

iClass Finland Education Network Oy on tehnyt jälleenmyyntisopimuksen ja solminut kehittäjäkumppanuuden tamperelaisen Team Action Zone (TAZ Oy) kanssa ActionTrack paikkatietoon perustuvan mobiilisovelluksen edelleen kehittämisestä opetukseen ja muihin mm. työyhteisöjen tarpeisiin.

ActionTrack pelialueita voi opettaja luoda erittäin helposti verkkopohjaisesti omalla työpisteellään verkkoselaimella suoraan Google mapin päälle tai jopa omien karttapohjien päälle. Tehtäviä voi luoda rajattomasti eri teemoihin oman oppiaineensa aihealueille sekä luoda niistä rajattomasti erilaisia pelikenttiä opetukseen ja muiden oppimisympäristöjen tueksi. Tehtävätyökaluja on monipuolisesti ja niiden interaktiivisuuden kautta saadaan palkitseva eteneminen oppimisen poluilla toteutettua hauskasti. Jokainen opettaja voi tuottaa vaikka oman paikallishistoriakierroksen lähiympäristöön ja nähdä reaaliaikaisena omien opiskelijoiden etenemisen oppimisradalla omasta verkkonäkymästä.

 

iClass Solution

icon_iclass
Lue lisää

OnEdu

icon_iclass
Lue lisää

UbiCast

icon_iclass
Lue lisää

ActionTrack

icon_iclass
Lue lisää