ActionTrack for Education

iClass Finland Education Network Oy on tehnyt jälleenmyyntisopimuksen ja solminut kehittäjäkumppanuuden tamperelaisen Team Action Zone (TAZ Oy) kanssa ActionTrack paikkatietoon perustuvan mobiilisovelluksen edelleen kehittämisestä opetukseen ja muihin mm. työyhteisöjen tarpeisiin.

ActionTrack pelialueita voi opettaja luoda erittäin helposti verkkopohjaisesti omalla työpisteellään verkkoselaimella suoraan Google mapin päälle tai jopa omien karttapohjien päälle. Tehtäviä voi luoda rajattomasti eri teemoihin oman oppiaineensa aihealueille sekä luoda niistä rajattomasti erilaisia pelikenttiä opetukseen ja muiden oppimisympäristöjen tueksi. Tehtävätyökaluja on monipuolisesti ja niiden interaktiivisuuden kautta saadaan palkitseva eteneminen oppimisen poluilla toteutettua hauskasti. Jokainen opettaja voi tuottaa vaikka oman paikallishistoriakierroksen lähiympäristöön ja nähdä reaaliaikaisena omien opiskelijoiden etenemisen oppimisradalla omasta verkkonäkymästä.  Tämä on mm. liikunnanopettajan unelmatyökalu!

Oppimisen erilaisia ”ratamahdollisuuksia” ovat mm.

  • Terveysvaikutteiset liikuntatunnit ja muut välituntiaktiviteetit
  • Oman oppimisympäristön laajentaminen paikallishistoriakierrokseksi korttelisuunnistuksen keinoin
  • Tiimioppimisen kautta selviäminen markkinointitutkimuksen toteutuksessa oman kaupungin yrityksissä
  • Historiakierrokset missä paikassa tahansa.  Esim. Rooman nähtävyyksiin toteutettu informaatio / tehtävärata. Oppimiskenttiä voidaan luoda mihin maailman kolkkaan tahansa omalta työpisteeltä.
  • Erilaiset murhamysteerit suoraan tapahtumapaikalla
  • Aarteenmetsästys / geokätkentä pelit
  • ”Amazing Race” tyyliset tapahtumat
  • Oppilaitoksen markkinointi ja esittelykierrokset

ActionTrack palvelun mahdollisuuden ovat oppimisen näkökulmasta rajattomat. Parasta ActionTrackissä on sen mobiilius ja oppijoiden liikunnallinen aktivointi samalla, kun he omilla älypuhelimillaan voivat toteuttaa omaa oppimistaan eri oppiaineissa.

Lisätietoa päämiehen sivuilta http://taz.fi

Powered by

copy-logo

Kuopio inforata

Kuopion nähtävyyksiäOtamme vastaan Kuopion opaskarttaan ehdotuksia eli mitä haluaisit että Kuopiooon muuttavat opiskelijat löytäisivät helposti!

lataus (1)

Liikuntamaisterit tuottavat iClass Finland Education Network Oy: Health and Education Games palvelimen kautta uudenlaisia interaktiivisia pelikenttiä liikunnalliseen aktivointiin oppilaitoksissa.

Tunti liikuntaa päivässä Liikuntamaistereiden tyyliin!

Ota yhteys ja tilaa yrityksellesi tai oppilaitoksellesi oma ActionTrack pelipalvelin.

Soita ActionTrack mediatuottaja liikunnanopettaja Jussi Hämäläiselle ja tilaa oma ratasi yrityksellesi tai oppilaitoksellesi  +358500833007

Tutustu Kuopioon

Tässä on  reilun 10 tutustumiskohteen inforata demo. Voimme rakentaa moneen tarkoitukseen omia mobiiliratoja ja tässä yksi hyvä esimerkki järjestelmän käyttökelpoisuudesta.

Lataa ensin ActionTrack app omaan mobiililaitteeseesi alla olevista linkeistä.

ActionTrack-web-editor-logo

Android laitteeseen

Apple laitteeseen

Lataa Kuopion inforata tästä, kun olet käynnistänyt ActionTrack sovelluksen.

Kuopion radan QR koodi